ESG-uddannelse

Ved at gennemføre uddannelsen vil du kunne anvende principperne og metoderne i praksis. Du vil være i stand til at udarbejde en velstruktureret og troværdig ESG-rapport, der kan kommunikere din organisations bæredygtighedsindsats og forpligtelser til dine interessenter og omverden.

Mød vores kunder

Skal du med på næste hold?

Mere end 100 kursister har allerede været igennem uddannelsen

Modul 1 - ESG er en gamechanger

Første modul finder sted i Agro Food Park, Aarhus N (Dato TBA). Vi vil arbejde med formål og krav til ESG både nu og i fremtiden. Derudover vil du få viden om ESG i et forretningsmæssigt perspektiv, og du vil få mulighed for at påbegynde udarbejdelsen af din egen ESG-rapport. For at støtte arbejdet vil der blive præsenteret virksomhedscases som inspirationskilder.

Modul 2 - Ansvarlig ESG i praksis

Andet modul er i Agro Food Park, Aarhus N (Dato TBA). Vi vil arbejde med værdikæder, transparens og dokumentation i forhold til ESG. Du vil få kendskab til de faldgruber og risici, du skal være opmærksom på. Derudover vil du få inspiration til dataindsamling, opgørelser, nøgletal og relevans. Vi bygger videre på din egen ESG-rapport.

Modul 3 - ESG som et ledelsesredskab

Det sidste modul er i Agro Food Park, Aarhus N (Dato TBA), hvor du bliver klar til at rapportere om og implementere nye ESG-initiativer. Du vil få inspiration til at definere målsætninger, måle fremskridt og følge op på dine ESG-indsatser. Gennem refleksioner og sparring vil vi hjælpe dig med at finjustere din ESG-rapport, så den er tilpasset din virksomheds behov og udfordringer.

Mød den uddannelsesansvarlige

Vibeke Søndergård Jørgensen, der er uddannet cand.polyt. i Environmental Management & Planning, er ejer af EnSiGt og co-founder hos Farmbrella Group. Gennem sit arbejde har Vibeke arbejdet med mere end 400 ESG-rapporter samt undervist mere end 100 kursister i ESG-uddannelsen.
Læs mere

Vil du vide mere?

Så vil vi gerne kontakte dig!

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed?

Ring på telefon

+45 3174 2624